Adviesgesprek

In een gratis adviesgesprek help ik je direct verder
Als je een kindje verloren bent in de zwangerschap, door een miskraam, stilgeboorte of afbreking, voel je van alles waarvan je niet weet wat je ermee moet. Het roept veel vragen en onzekerheden op en het zorgt voor lastige situaties in je dagelijkse leven en op je werk. Je vraagt je af of het normaal is hoe je je voelt en of de klachten die je hebt, te maken hebben met je verlies. Je weet niet wat je moet doen om je beter te voelen of hoe je anders met lastige situaties om kunt gaan. Heb je een trauma of is het ‘normale’ rouw? Heb je hulp nodig? Zo ja, bij wie moet je dan zijn?

Met mijn kennis van psychologie, coaching en zwangerschapsverlies kan ik goed inschatten bij wie jij aan het juiste adres bent; een psycholoog, rouwdeskundige, traumabehandelaar, medisch maatschappelijk werker of bij een gespecialiseerde coach zoals ik.

In een gesprek van ongeveer 30 minuten verkennen we samen waar je op dit moment staat, waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Aan de hand daarvan geef ik je direct advies, persoonlijke tips en handvatten die jou meer rust en houvast geven.

Na dit adviesgesprek weet je direct hoe je een stap verder komt

Verkenningsgesprek inplannen

Professionele en gespecialiseerde begeleiding

Als sociaal psycholoog, professioneel coach én ervaringsdeskundige ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen en koppels die een kindje verloren hebben in de zwangerschap.

Ik ben er voor jou (en je partner) als je professionele, gespecialiseerde hulp zoekt. Je kunt bij mij terecht voor begeleiding na een miskraam, herhaalde miskramen, een stilgeboorte of een zwangerschapsafbreking. Bij welke termijn je zwangerschap ook is geëindigd en of het recent of langer geleden is gebeurd, ik stem mijn begeleiding geheel af op jouw of jullie persoonlijke situatie.

Mijn begeleiding helpt jou (en je partner) om met de wirwar aan emoties om te gaan en om het verlies plek te geven in je leven en relatie. Dat zorgt ervoor dat je met meer positieve energie het leven weer op kunt pakken en dat je met meer rust en vertrouwen de toekomst en een (eventuele) nieuwe zwangerschap tegemoet te gaat.

De lijst boeken over zwangerschapsverlies is samengesteld door Esther Cozijnsen