Lifecoaching

Je bent op een punt in je leven dat het niet loopt zoals je zou willen. Je zit niet lekker in je vel zit, zonder te weten waar dat precies door komt. Vaste gewoontes en negatieve gedachten hebben je in de houtgreep en het lukt je niet om daar uit te komen. Misschien weet je niet precies wát je zou willen veranderen. Of misschien weet je dat wel, maar weet je niet hoe je dat kunt doen. Lifecoaching is dé manier om jezelf beter te leren kennen en te onderzoeken hoe het komt dat je in bepaalde patronen blijft hangen én daar verandering in te brengen!

Met lifecoaching onderzoek je wie je bent en wat je écht belangrijk vindt in het leven. Je krijgt helder waar je energie van krijgt en waar je diep van binnen écht blij van wordt. Je wordt meer bewust van je gevoelens, gedachten en gedragingen. Patronen die je hebt ontwikkeld worden zichtbaar, zodat je ze waar gewenst kunt doorbreken. Je gaat niet alleen bedenken wat voor jou ‘de juiste’ keuzes zijn, je gaat vooral ervaren hoe je het meeste recht doet aan wie je bent en wat je belangrijk vindt. Als je keuzes daarbij aansluiten, blijf je dichtbij jezelf, waardoor je meer rust en voldoening ervaart in je werk en dagelijkse leven. Je krijgt inzichten en handvatten die je hierbij helpen én waarmee je na het coachtraject zelfstandig verder kunt!


Vragen die passen bij lifecoaching

 • Hoe kom ik weer lekker in mijn vel te zitten?
 • Wat kan ik doen om de controle over mijn leven (terug) te krijgen?
 • Wat vind ik eigenlijk écht belangrijk in mijn leven?
 • Ik wil meer vertrouwen hebben in mezelf en de keuzes die ik maak, hoe doe ik dat?
 • Ik zit vast in een ongewenst patroon, hoe kan ik dat doorbreken?
 • Mijn vriendschappen, familie- en/of liefdesrelaties lopen niet lekker. Hoe komt dat?
 • Hoe kan ik (beter) omgaan met tegenslagen in mijn leven?
 • Er is íets dat ik wil veranderen, maar ik weet niet hoe

Herken jij jezelf in één of meer van deze vragen? Dan is er één ding dat zeker is:

ALS JE ZELF NIETS DOET, VERANDERT ER NIETS...


Kom in actie met het KICKSTART-programma!


Met dit programma loop ik 12 weken met je mee. Ik help je om jezelf beter te leren kennen, jezelf meer te waarderen én om de keuzes te maken die bij jóu passen. Op de momenten dat jij er behoefte aan hebt, ben ik er om naar je te luisteren, de juiste vragen te stellen, te prikkelen, te enthousiasmeren en uit te dagen. Als je vastloopt of het even niet meer weet, sta ik je terzijde om met je te sparren, je aan te sporen of misschien juist af te remmen. De 4 stappen hieronder vormen de rode draad van het programma, zodat je na 12 weken zelfstandig weer verder kunt!

1. Stevige basis leggen

We leren elkaar kennen en werken aan het wederzijdse vertrouwen. We verkennen je coachdoelen en maken ze zo concreet mogelijk. Daarnaast verkennen we welke patronen en systemen er precies van belang zijn binnen de context van je coachvraag of coachvragen, zodat we gericht aan de slag kunnen.

2. Zelfinzicht vergroten

Elke verandering begint met de bewustwording van je eigen gedachte- en gedragspatronen. Om jouw zelfinzicht te vergroten, gaan we aan de slag met verschillende werkvormen. We voeren verdiepende gesprekken en doen praktische oefeningen, die verhelderende inzichten geven. We brengen je kwaliteiten in beeld en besteden aandacht aan jouw kernwaarden, die een belangrijk kompas vormen in je dagelijkse leven.

3. Mogelijkheden verkennen

We bespreken verschillende situaties uit je dagelijkse leven en/of werk en bekijken welke wensen er zijn voor verandering. We verkennen de mogelijkheden om tot die gewenste verandering(en) te komen en onderzoeken welke concrete acties je daartoe kunt ondernemen.

4. DOEN!

Gedurende het traject pas je de opgedane kennis en inzichten toe in je dagelijkse praktijk. Je doet ervaring op met nieuwe gedachten en gedragingen en ontdekt wat wel en wat niet goed werkt voor jou. Tot slot leer je hoe je de dingen die voor jou goed werken, kunt verankeren, zodat je na de kickstart zelfstandig verder kunt.
De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf!

KICKSTART-programma

6 UUR PERSOONLIJKE BEGELEIDING
– 4 tot 6 sessies (60-90 min)
– face-to-face in mijn praktijk
– online coaching is ook mogelijk

12 WEKEN LANG JOUW PERSOONLIJKE HULPLIJN
– op de momenten dat jij het nodig hebt
– via Zoom of telefoon

Met het KICKSTART-programma investeer je €895,- in jezelf en ik stimuleer je om eruit te halen wat erin zit!
Voor zakelijke klanten is dit bedrag exclusief BTW.


Wat het KICKSTART-programma je oplevert?

 • Je weet wie je bent en waar je voor staat
 • Je spreekt je mening/gedachten uit, zonder jezelf of anderen tekort te doen
 • Inzichten en handvatten om ongewenste patronen te doorbreken
 • Rust en vertrouwen, doordat je gaat voor wat écht bij je past
 • Balans tussen de verschillende rollen die je vervult in werk- en privéleven
 • Controle over je eigen leven
 • Meer plezier en voldoening in je werk en dagelijkse leven
 • Zin en energie om dingen te ondernemen én om door te zetten!

Wil je kennismaken?

Een basis van vertrouwen en een persoonlijke klik vergroten het succes van een coachtraject. Kennismaken met mij kan daarom altijd gratis en vrijblijvend.

Plan dus gerust een afspraak in en ervaar meteen of het goed zit!

Kennismaken kan telefonisch, online of face-to-face bij mij in de praktijk. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen (digitaal) een kop koffie/thee te doen.

Specialist verwerken miskraam of stilgeboorte