Webinar: Tips na een miskraam of stilgeboorte

Doel van dit webinar is om je informatie, tips en antwoorden te geven na een miskraam, stilgeboorte, afgebroken zwangerschap of andere vorm van zwangerschapsverlies. Dit verlies kan grote impact hebben op je dagelijkse leven. Het kan zorgen voor veel onzekerheden en ongemakken. Je voelt je alleen en zit met veel vragen.

Heb ik iets verkeerd gedaan? Had ik het kunnen voorkomen? Is dit gevoel normaal? Iedereen leeft verder, terwijl jouw wereld stilstaat. Je weet dat jij ook verder moet, maar hoe…? Je vraagt je af hoe anderen dat doen.

In mijn webinar beantwoord ik deze en vele andere vragen. Ik vertel op welke manieren je dagelijkse leven beïnvloed kan worden als je je kindje verloren bent in de zwangerschap. Weten wat die impact kan zijn, vermindert je onzekerheden en daarmee ontstaat er meer rust.

Het webinar is een laagdrempelige manier om met mij kennis te maken en al je vragen te stellen. Je vindt ook herkenning bij andere vrouwen en koppels die verlies in de zwangerschap meemaakten.


ELKE EERSTE MAANDAG VAN DE MAAND!

Fijn als je erbij bent de volgende keer op:

Datum: maandag 4 juli

Tijd: 20:00

Sorry, er is iets verkeerd gegaan...
Gedicht Webinar informatie tips en antwoorden na miskraam of stilgeboorte

– Loes –

Het webinar is heel informatief, herkenbaar en helpend. Esther gaf veel tips en handvatten waar ik echt iets mee kan. Je kunt merken dat Esther weet wat het is om een kindje te verliezen in de zwangerschap. Dat zet ze in om anderen te helpen. Dat doet ze op een hele mooie en respectvolle manier

Heb je méér nodig om met het verlies van je kindje om te gaan?

Dan kun je bij mij de 5-stappenmethode van Miskraambegeleiding Nederland doorlopen. Ik bied deze begeleiding aan in verschillende programma’s voor vrouwen, koppels en kleine groepen. Klik hier om daar meer over te lezen!

Wil je liever meteen persoonlijk kennismaken? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in!