Webinar: Rouwen om pril verlies

Rouwen om zwangerschapsverlies is in een aantal opzichten anders dan ‘normale rouw. Dit webinar is er om je informatie, tips en antwoorden te geven na een miskraam, stilgeboorte, afgebroken zwangerschap of andere vorm van zwangerschapsverlies. Dit verlies kan grote impact hebben op je dagelijkse leven. Het kan zorgen voor veel onzekerheden en ongemakken. Je voelt je alleen en zit met veel vragen.

Herstellen na zwangerschapsverlies is méér dan alleen lichamelijk herstellen. De sociaal-emotionele impact van dit verlies is vaak ook groot en wordt regelmatig onderschat. Rouwen is nodig, hoe pril de zwangerschap misschien ook was.

In mijn webinar vertel ik over de sociaal-emotionele impact van zwangerschapsverlies en wat ervoor nodig is om dit verlies draaglijker te maken. Het leven gaat voor iedereen gewoon door, maar voor jou is het lastig om je leven weer op te pakken. Je voelt je futloos en hebt nergens zin in. Misschien doe je alles wel, maar met minder energie en plezier. Je verlies houdt je (onbewust) misschien méér bezig dan je zou willen.

Je hoeft niet lijdzaam af te wachten tot de pijn, het gemis en het verdriet vanzelf over gaan. Het gaat waarschijnlijk nooit helemaal meer over, dus je moet verder mét dit verlies. Dat is zwaar, maar kan lichter worden als je je verlies en het rouwproces de aandacht geeft die het nodig heeft. Verlies in de zwangerschap is een specifieke vorm van verlies, die om een specifieke benadering vraagt in het rouwproces. Hoe dat zit en wat je kunt doen om stappen te zetten in jouw rouwproces, vertel ik in dit webinar.

Heb jij (ooit) een kindje verloren in de zwangerschap en houdt het je (nog steeds) meer bezig dan je zou willen? Dan is dit webinar er voor jou! Het webinar is ook een laagdrempelige manier om met mij kennis te maken.

Dit webinar is bedoeld voor vrouwen en koppels die verlies in de zwangerschap hebben meegemaakt. Wil je als professional meer over dit onderwerp weten? Dan vertel ik je er graag over op een ander moment. Neem gerust contact met me op!


ELKE EERSTE MAANDAG VAN DE MAAND!

In verband met de feestdagen is de volgende keer op:

Datum: maandag 12 december

Tijd: 20:00

Sorry, er is iets verkeerd gegaan...
Gedicht Webinar informatie tips en antwoorden na miskraam of stilgeboorte

– Loes –

Het webinar is heel informatief, herkenbaar en helpend. Esther gaf veel tips en handvatten waar ik echt iets mee kan. Je kunt merken dat Esther weet wat het is om een kindje te verliezen in de zwangerschap. Dat zet ze in om anderen te helpen. Dat doet ze op een hele mooie en respectvolle manier

Heb je méér nodig om met het verlies van je kindje om te gaan?

Dan kun je bij mij de 5-stappenmethode van Miskraambegeleiding Nederland doorlopen! Lees daar hier meer over.

Wil je liever meteen persoonlijk kennismaken? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in!