Rouwen om verlies in de zwangerschap
Gratis webinar

Heb je een kindje verloren in de zwangerschap en houdt het je (nog steeds) meer bezig dan je zou willen? Dan is dit webinar er voor jou!

Herstellen na zwangerschapsverlies is méér dan lichamelijk herstellen. De sociaal-emotionele impact van dit verlies is vaak ook groot en wordt regelmatig onderschat. Rouwen is nodig, hoe pril de zwangerschap misschien ook was.

Rouwen om zwangerschapsverlies is in een aantal opzichten anders dan andere rouw. Dit webinar is er om je informatie, tips en handvatten te geven over rouw na een miskraam, stilgeboorte, afgebroken zwangerschap of andere vorm van zwangerschapsverlies.

Je hoeft niet lijdzaam af te wachten tot de pijn, het gemis en het verdriet vanzelf over gaan. Het gaat waarschijnlijk nooit helemaal meer over, dus je moet verder mét dit verlies. Dat is zwaar en kan lichter worden als je je verlies en het rouwproces de aandacht geeft die het nodig heeft. Verlies in de zwangerschap is een specifieke vorm van verlies, die om een specifieke benadering vraagt bij de verwerking. Hoe dat zit en wat je kunt doen om stappen te zetten in je eigen rouwproces, vertel ik in dit webinar.


ELKE 1e MAANDAG VAN DE MAAND!

Tijd: 20:00

Let op:
Deze maand niet op de eerste, maar op de TWEEDE maandag van de maand: maandag 9 oktoberHeb je méér nodig om met je verlies om te gaan?

Volg dan het 90-dagen programma Krachtig herstellen na verlies in de zwangerschap!

Wil je liever even persoonlijk kennismaken? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in!