Verlies in de zwangerschap

Gratis webinar over rouw, veel voorkomende (vage) klachten én wat je kunt doen om je beter te voelen

Heb je een kindje verloren in de zwangerschap en ben je op zoek naar informatie, erkenning en herkenning? Dan is dit webinar er voor jou!

Herstellen na zwangerschapsverlies is méér dan lichamelijk herstellen. De sociaal-emotionele impact van dit verlies is vaak ook groot en wordt regelmatig onderschat. Rouwen is nodig, hoe pril de zwangerschap misschien ook was.

Rouwen om zwangerschapsverlies is in een aantal opzichten anders dan andere rouw. Dit webinar geeft je waardevolle informatie, erkenning én handvatten na een miskraam, stilgeboorte, afgebroken zwangerschap of andere vorm van zwangerschapsverlies.

Je hoeft niet lijdzaam af te wachten tot de pijn, het gemis en het verdriet vanzelf over gaan. Het gaat waarschijnlijk nooit helemaal meer over, dus je moet verder mét dit verlies. Dat is zwaar en kan lichter worden als je je verlies en het rouwproces de aandacht geeft die het nodig heeft. Verlies in de zwangerschap is een specifieke vorm van verlies, die om een specifieke benadering vraagt bij de verwerking. Hoe dat zit en wat je kunt doen om stappen te zetten in je eigen rouwproces, vertel ik in dit webinar.


Eerstvolgende data:
Woensdag 19 juni
Maandag 1 juli

Tijd: 20:00Wil je gespecialiseerde begeleiding, zodat je snel meer rust voelt?

Volg dan het 90-dagen programma Krachtig herstellen na verlies in de zwangerschap!

Wil je liever even persoonlijk kennismaken? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in!