Brochure ‘Gespecialiseerde begeleiding na zwangerschapsverlies’

Als je als zorgprofessional te maken hebt met ouders die één of meer kindjes verloren hebben in de zwangerschap, zou je in sommige situaties misschien graag méér willen doen dan gezien jouw tijd en expertise mogelijk of passend is. In die gevallen is het fijn om ouders door te kunnen verwijzen naar iemand die wel de benodigde tijd en kennis heeft om hen op een passende manier te informeren of begeleiden.

Met mijn opleidingen in psychologie en coaching én als ervaringsdeskundige, help ik deze ouders op een professionele manier op weg. Via onderstaand formulier kun je mijn brochures aanvragen, die je gericht aan deze ouders kunt meegeven of in je wachtkamer kunt leggen.


Brochures bestellen

Flyer EC Coaching Delft

coach zwangerschapsverlies
Miskraambegeleiding Nederland

Ik ben Esther Cozijnsen. Als sociaal psycholoog en lifecoach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van ouders die een kindje verloren hebben in de zwangerschap, tijdens of kort na de geboorte.

Ik zet me ervoor in om de begeleiding op dit specifieke thema te verbeteren, evenals de vindbaarheid van die begeleiding. Om écht verschil te kunnen maken, werk ik graag samen met zorgprofessionals die (regelmatig) te maken hebben met ouders die verlies in de zwangerschap meemaken of met vrouwen die na verlies opnieuw zwanger zijn.

Ben jij verloskundige, echoscopist, gynaecoloog, kraamverzorgende, huisarts of POH-GGZ? Heb je een andere functie in de geboortezorg of heb je op een andere manier als professional te maken met zwangerschapsverlies? En wil je méér bieden dan je nu kunt? Dan kom ik graag met je in contact!