Professionele loopbaancoach Delft

Professionele loopbaancoach in Delft en omgeving

Op zoek naar een professionele loopbaancoach in Delft? Iemand die je helpt om je eigen antwoorden te vinden en die je enthousiasme kan aanwakkeren? Iemand die je nét dat zetje kan geven om de stap te zetten naar een nieuwe baan, een carrière switch of een eigen bedrijf?

WELKOM!

Ik ben Esther Cozijnsen, basispsycholoog en professioneel loopbaancoach, aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO).

Mijn grote kracht als loopbaancoach is mijn oprechte belangstelling voor jou en je beweegredenen. Ik ben praktisch ingesteld, betrokken en toegankelijk en ik hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Zowel die van jou als die van mezelf.

Met een doelgerichte en persoonlijke aanpak help ik jou de stappen te zetten die je nodig hebt om meer uit jezelf, je werk en je leven te halen!

Plan een vrijblijvende kennismaking in en ervaar meteen of er een klik is met mij en met mijn manier van werken. Ik kijk ernaar uit om je te spreken!

Vragen waarmee je terechtkunt bij mij als loopbaancoach Delft

Hieronder enkele voorbeelden van vragen die mij vaak gesteld worden en waar ik veel mee werk:

 • Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
 • Wat voor werk past er bij mij en mijn kwaliteiten?
 • Hoe krijg ik meer vertrouwen in mezelf en de keuzes die ik maak?
 • Wat is voor mij nou écht belangrijk in mijn werk?
 • Waar krijg ik energie van?
 • Ik heb last van stress en spanningen. Hoe kan ik daar beter mee omgaan?
 • Hoe krijg ik meer balans tussen mijn werk en privéleven?
 • Ik wil mezelf (meer) laten zien en horen op de werkvloer, hoe doe ik dat?

Staat jouw vraag er niet tussen, maar spreekt mijn aanpak je wel aan?
Plan gerust een afspraak in. Een eerste kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend, dus leg je vraag aan me voor en we kijken samen of je bij mij aan het juiste adres bent.

Hoe gaan we te werk?

Voor een succesvol loopbaantraject is maatwerk essentieel en een persoonlijke klik minstens net zo belangrijk. Het eerste (gratis) kennismakingsgesprek is er daarom op gericht om af te tasten of ik en mijn werkwijze aansluiten bij jou en je coachvraag. Als het eerste gevoel van beide kanten goed is, bekijken we welk coachpakket het beste past bij jouw persoonlijke situatie, coachvraag en doel(en).

Hoewel loopbaancoaching maatwerk is, heeft elk coachtraject de volgende vaste elementen:

 • Basis leggen
  In ons eerste gesprek werken we aan het wederzijdse vertrouwen en worden je coachdoelen verder verkend en geconcretiseerd. We verkennen ook welke patronen en systemen er van belang zijn binnen de context van je coachvraag.
 • Jezelf (nog) beter leren kennen
  Elke verandering begint met bewustwording van je eigen gedachte- en gedragspatronen. Om die bewustwording te vergroten werken we met verschillende beproefde methoden, technieken en tests. Welke dat zijn, wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
 • Mogelijkheden voor verandering
  We bespreken verschillende situaties uit je dagelijkse leven en/of werk en bekijken welke wensen en mogelijkheden er zijn om tot de benodigde verandering of actie te komen.
 • Toetsen in de praktijk
  Je krijgt de opdracht om geleerde lessen toe te passen in je dagelijkse praktijk. Je doet ervaring op met nieuwe gedachtes en gedragingen en ontdekt wat wel en wat niet goed werkt voor jou.

Wat is de investering voor loopbaancoaching in Delft?

In het algemeen wordt gesteld dat een loopbaantraject gemiddeld zo’n 6 tot 8 uur beslaat. Mijn ervaring is dat in de meeste gevallen in zes uur de belangrijkste resultaten worden behaald en er een goede basis is om zelfstandig verder te kunnen. Om die reden werk ik met een basispakket van 6 coachuren, waarbij de gespreksduur varieert van één tot anderhalf uur. Het maatwerk zit hem wat mij betreft in eerste instantie niet in de duur van het traject, maar vooral in de invulling ervan.

Het kan natuurlijk zijn dat je vooraf al weet dat er meerdere thema’s of vragen zijn waar je met coaching mee aan de slag wilt, of dat er gedurende het traject meer naar boven komt waar je aandacht aan wilt besteden. In die gevallen maak ik een inschatting en doe ik een voorstel voor een maatwerkpakket.

Locatie loopbaancoach Delft

EC Coaching DelftPraktijk voor loopbaancoaching in Delft

Henry Dunantlaan 57
2614 GK Delft

[wpgmza id=”1″]

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De locatie van deze loopbaancoach in Delft ligt op 15 minuten lopen van het Centraal station van Delft.

Met de auto
Deze locatie is met de auto goed te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.