Professionele loopbaancoaching

Op zoek naar professionele loopbaancoaching? Zoek je een coach die je helpt om je eigen antwoorden te vinden en die je kan uitdagen om het beste uit jezelf te halen? Iemand die je nét dat zetje kan geven om de stap te zetten naar een nieuwe baan, een carrière switch of een eigen bedrijf?

WELKOM!

Ik ben Esther Cozijnsen, basispsycholoog en professioneel loopbaancoach, aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO).

Mijn grote kracht als loopbaancoach is mijn oprechte belangstelling voor jou en je beweegredenen. Ik ben praktisch ingesteld, betrokken en toegankelijk en ik hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Zowel aan die van jou als die van mezelf.

Met een doelgerichte en persoonlijke aanpak help ik jou de stappen te zetten die je nodig hebt om meer uit jezelf, je werk en je leven te halen!

Vragen die passen bij loopbaancoaching

 • Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
 • Wat voor werk past er bij mij en mijn kwaliteiten?
 • Hoe krijg ik meer vertrouwen in mezelf en de keuzes die ik maak?
 • Wat is voor mij nou écht belangrijk?
 • Waar krijg ik energie van?
 • Hoe krijg ik minder last van stress en spanningen?
 • Wat kan ik doen om werk en privéleven meer in balans te krijgen?
 • Hoe laat ik meer van mezelf laten zien en horen op de werkvloer?

Dit zijn voorbeelden van vragen die mij vaak gesteld worden en waar ik veel mee werk. Staat jouw vraag er niet tussen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan gerust een afspraak in. Een eerste kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend, dus leg je vraag aan me voor en we kijken samen of je bij mij aan het juiste adres bent.

Hoe gaan we te werk?

Voor een succesvol loopbaantraject is maatwerk essentieel en een persoonlijke klik minstens net zo belangrijk. Het eerste (gratis) kennismakingsgesprek is er daarom op gericht om af te tasten of ik en mijn werkwijze aansluiten bij jou en je coachvraag. Als het eerste gevoel van beide kanten goed is, bekijken we welk coachpakket het beste past bij jouw persoonlijke situatie, coachvraag en doel(en).

Hoewel loopbaancoaching maatwerk is, heeft elk coachtraject de volgende vaste elementen:

 • Basis leggen
  In ons eerste gesprek werken we aan het wederzijdse vertrouwen en worden je coachdoelen verder verkend en geconcretiseerd. We verkennen ook welke patronen en systemen er van belang zijn binnen de context van je coachvraag.
 • Jezelf (nog) beter leren kennen
  Elke verandering begint met bewustwording van je eigen gedachte- en gedragspatronen. Om die bewustwording te vergroten werken we met verschillende beproefde methoden, technieken en tests. Welke dat zijn, wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
 • Mogelijkheden voor verandering
  We bespreken verschillende situaties uit je dagelijkse leven en/of werk en bekijken welke wensen en mogelijkheden er zijn om tot de benodigde verandering of actie te komen.
 • Toetsen in de praktijk
  Je krijgt de opdracht om geleerde lessen toe te passen in je dagelijkse praktijk. Je doet ervaring op met nieuwe gedachtes en gedragingen en ontdekt wat wel en wat niet goed werkt voor jou.

Wat is de investering voor loopbaancoaching?

In het algemeen wordt gesteld dat een loopbaantraject gemiddeld zo’n 6 tot 10 uur beslaat. Mijn ervaring is dat in zes uur de belangrijkste resultaten worden behaald en er een goede basis is om zelfstandig verder te kunnen. De duur van een gesprek varieert van één tot anderhalf uur. Mijn uurtarief is €115,-.

Locaties voor loopbaancoaching

Hoofdlocatie:

EC Coaching Delft

Henry Dunantlaan 57
2614 GK Delft

[wpgmza id=”1″]

Ik werk ook op locaties in Den Haag, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer, Dordrecht en Alphen aan den Rijn.

Wil je even kennismaken?

Een basis van vertrouwen is fijn en een persoonlijke klik minstens zo belangrijk. Een kennismaking met mij is daarom altijd gratis en vrijblijvend. Plan een afspraak in en ervaar meteen of de klik er is.

Kennismaken kan telefonisch, online of face-to-face bij mij in de praktijk. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen (digitaal) een kop koffie/thee te doen.