Online infosessie:
Hoe je weer sterk in je schoenen komt te staan na zwangerschapsverlies

Heb je een kindje verloren in de zwangerschap en wil je weten wat je kunt doen om met je verlies en verdriet om te gaan? Dan is deze online infosessie er voor jou.

Deze infosessie is er voor iedereen die verlies in de zwangerschap heeft meegemaakt. Hoe pril of (ver)gevorderd je zwangerschap ook was en hoe kort of lang geleden je verlies ook heeft plaatsgevonden.

Als je je kindje verliest in de zwangerschap door een miskraam, stilgeboorte of zwangerschapsafbreking, heeft dat diepgaande impact op jezelf, je partner, je relatie, je gezin, je werk en je dagelijkse leven. Soms is die impact er meteen, vaak binnen enkele weken of maanden. Soms wordt de impact, om welke reden dan ook, pas jaren later voelbaar. Wat jouw situatie ook is, je bent welkom bij deze sessie.


Oneindig veel vragen en onzekerheden

Een verlies in de zwangerschap roept vrijwel altijd veel vragen op. Je vraagt je af waarom het jou is overkomen en of je iets verkeerd hebt gedaan. Het vertrouwen in jezelf en je lichaam is niet meer hetzelfde en je vraagt je af of dat ooit weer beter wordt. Je wordt overvallen door emoties. Je voelt je leeg, futloos en alleen met je verdriet.

Je vraagt je af of het normaal is dat je dit intense verdriet (nog steeds) voelt en of je er wel goed mee om bent gegaan. Of je het voldoende verwerkt hebt en wanneer je een nieuwe zwangerschap weer aankunt. En wat als het dan nóg een keer mis gaat… Kun je dat dan wel aan?

Je gedachten draaien steeds weer hetzelfde rondje, terwijl je geen enkel antwoord vindt.

Vragen na zwangerschapsverlies

Je kunt iets dóen in plaats van afwachten

Worstel jij na een miskraam, stilgeboorte of zwangerschapsafbreking met dit soort vragen? Dan is de online infosessie ‘Hoe je weer sterk in je schoenen komt te staan na zwangerschapsverlies’ er voor jou! Want hoe vervelend ook, de kans is groot dat je je niet vanzelf beter gaat voelen…

In deze sessie vertel ik je over de emotionele impact van dit ingrijpende verlies; hoe een ‘normaal’ verwerkingsproces eruitziet en wat je kunt doen om weer sterk in je schoenen te staan. Zodat je met vertrouwen verder kunt en je hoofd eindelijk rust heeft. Én zodat je, als je nog een kinderwens hebt, voelt dat je een nieuwe zwangerschap weer aankunt.

De informatie die in deze sessie gegeven wordt is waardevol voor vrouwen én voor mannen, dus laat je partner gerust meekijken!


Wil je weten wat je kunt doen om weer sterk in je schoenen te staan?

Meld je dan hier aan.

Online infosessie:
Hoe je weer sterk in je schoenen komt te staan na zwangerschapsverlies

Online infosessie

Professionele en gespecialiseerde begeleiding

Als sociaal psycholoog, professioneel coach én ervaringsdeskundige ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen en koppels die een kindje verloren hebben in de zwangerschap.

Ik ben er voor jou (en je partner) als je professionele, gespecialiseerde hulp zoekt. Je kunt bij mij terecht voor begeleiding na een miskraam, herhaalde miskramen, een stilgeboorte of een zwangerschapsafbreking. Bij welke termijn je zwangerschap ook is geëindigd en of het recent of langer geleden is gebeurd, ik stem mijn begeleiding geheel af op jouw of jullie persoonlijke situatie.

Mijn begeleiding helpt jou (en je partner) om met de wirwar aan emoties om te gaan en om het verlies plek te geven in je leven en relatie. Dat zorgt ervoor dat je met meer positieve energie het leven weer op kunt pakken. Je gaat met meer rust en vertrouwen de toekomst en een (eventuele) nieuwe zwangerschap tegemoet.

Online infosessie Esther Cozijnsen