Heb jij als (geboortezorg) professional genoeg te bieden aan ouders die te kampen hebben met zwangerschapsverlies?

In sommige situaties zou je misschien graag méér willen doen dan gezien jouw rol, tijd en expertise mogelijk of passend is. Dan is het fijn om ouders door te verwijzen naar iemand die daar wél de juiste rol, tijd en kennis voor heeft.

Of misschien zou je wel meer kunnen doen, maar weet je niet hoe? Dan is het fijn om informatie te krijgen van iemand die weet wat deze ouders nodig hebben en tips te krijgen hoe jij op jouw manier meer voor ze kunt betekenen.

Graag stel ik mezelf even kort voor.

coach zwangerschapsverlies

Ik ben Esther Cozijnsen. Als basispsycholoog en coach heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen en koppels die een kindje verloren hebben in de zwangerschap. Ik help ze om te gaan met hun verlies en de bijbehorende emoties, zodat ze met meer energie en vertrouwen de toekomst en een (eventuele) nieuwe zwangerschap tegemoet gaan. Ik werk met het beproefde 5-stappenplan van Miskraambegeleiding Nederland, aangevuld met andere methoden en technieken vanuit psychologie en coaching.

In de beginjaren van mijn coachpraktijk, heb ik op verschillende manieren te maken gehad met verliezen en spanningen in de zwangerschap. In die tijd heb ik wel eens gezocht naar hulp, maar nergens voelde ik me op mijn plek. Gespecialiseerde hulp was er nauwelijks. Áls het er al was, ben ik er niet op gewezen. Dat moet anders!

Daarom zet ik me ervoor in om de vindbaarheid, betaalbaarheid en bekendheid van de hulp op dit specifieke en gevoelige thema te verbeteren. Om écht verschil te kunnen maken, werk ik graag samen met andere professionals die werken met ouders die te kampen hebben met verlies in de zwangerschap.

Ben jij verloskundige, echoscopist, gynaecoloog of kraamverzorgende? Heb je een andere functie in de geboortezorg of heb je op een andere manier als professional te maken met zwangerschapsverlies? En wil je méér bieden dan je nu kunt? Dan werk ik graag met je samen!

Op deze pagina zijn verschillende diensten/producten te vinden, waarmee ik ouders met zwangerschapsverlies op weg help en waar nodig, verder begeleid. Mogelijk kun je de ouders die je tegenkomt in jouw dagelijkse praktijk, hierop wijzen. Daarmee bespaar je ze een zoektocht naar passende hulp en kunnen ze die energie voor andere dingen gebruiken.


Wil je eerst even zelf kennismaken?

Meld je dan aan voor de online informatieavond voor professionals via Zoom.

Elke eerste donderdag van de maand om 20:00!

Een laagdrempelige manier om meer over mij, mijn werkwijze, diensten en producten te horen. Natuurlijk kun je mij ook al je vragen stellen.

Liever op een ander moment of één-op-één kennismaken? Plan dan hier een afspraak in!

Aanmelden professional

Online informatieavond voor ouders (gratis)

Elke eerste maandag van de maand om 20:00

gratis webinar

“Het webinar van Esther is heel informatief en herkenbaar. Ze gaf veel tips en handvatten waar ik echt iets mee kan!” (Anke)

“Je kunt merken dat Esther weet wat het is om een kindje te verliezen in de zwangerschap. Ze vertelt op een mooie en respectvolle manier(Loes)

“Heel fijn om dit allemaal te horen! Nu snap ik ook waarom ik nog steeds zo moe ben” (Patricia)

“Wat goed dat je deze erkenning geeft, dat ontbrak bij veel professionals waar wij mee te maken hadden” (Daniël)

Meer lezen? Klik hier!

Digitale brochure

Download hier mijn digitale flyer/brochure over mijn werkzaamheden! Deze kun je doorsturen aan cliënten die mogelijk baat hebben bij meer informatie, persoonlijke tips en/of meer begeleiding.

Fysieke brochures

Wil je fysieke brochures ontvangen die je terplekke kunt meegegeven aan cliënten of neer kunt leggen in je wachtkamer? Vraag een stapeltje aan via onderstaand formulier!