Heb jij genoeg te bieden aan ouders die een miskraam, stilgeboorte of afbreking meemaken?

In sommige situaties zou je misschien graag méér willen doen dan gezien jouw tijd en expertise mogelijk of passend is. Dan is het fijn om ouders door te verwijzen naar iemand die wel de benodigde tijd en kennis heeft.

coach zwangerschapsverlies

Ik ben Esther Cozijnsen. Als sociaal psycholoog en lifecoach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van ouders die een kindje verloren hebben in de zwangerschap, tijdens of kort na de geboorte.

Ik zet me ervoor in om de begeleiding op dit specifieke thema te verbeteren, evenals de vindbaarheid van die begeleiding. Om écht verschil te kunnen maken, werk ik graag samen met zorgprofessionals die (regelmatig) te maken hebben met ouders die verlies in de zwangerschap meemaken of met vrouwen die na verlies opnieuw zwanger zijn.

Ben jij verloskundige, echoscopist, gynaecoloog, kraamverzorgende, huisarts of POH-GGZ? Heb je een andere functie in de geboortezorg of heb je op een andere manier als professional te maken met zwangerschapsverlies? Dan kom ik graag met je in contact!

Op deze pagina zijn verschillende diensten/producten te vinden, waarmee ik verliesouders informeer en ondersteun. Mogelijk kun je de ouders die je tegenkomt in jouw dagelijkse praktijk, hierop wijzen. Ze weten vaak niet waar ze het zoeken moeten, dus je helpt ze hiermee echt op weg!


Meer informatie voor jou als professional

Even kennismaken?
Ik ben ervan overtuigd dat je met meer vertrouwen doorverwijst als je persoonlijk met mij hebt kennisgemaakt. Ik maak daarom graag een afspraak met je om eens (online) samen een kop koffie/thee te doen!

Liever als team kennismaken?
Dan kom ik graag eens langs, bijvoorbeeld tijdens een teamoverleg. In slechts 15 minuten hebben jullie een goed beeld van mijn werkzaamheden.

Vul het contactformulier in en dan neem ik z.s.m. contact op om een afspraak te maken!

Gratis webinar voor verliesouders

Elke twee weken

Dit webinar is voor iedereen die verlies in de zwangerschap heeft meegemaakt. Hoe pril of (ver)gevorderd je zwangerschap ook was en hoe kort of lang geleden het verlies ook heeft plaatsgevonden. In dit webinar vertel ik over de emotionele impact van dit ingrijpende verlies; hoe een rouwproces eruitziet en wat ouders kunnen doen om weer sterk in hun schoenen te staan.

“Het webinar van Esther is heel informatief en herkenbaar. Ze gaf veel tips en handvatten waar ik echt iets mee kan!” (Anke)

“Je kunt merken dat Esther weet wat het is om een kindje te verliezen in de zwangerschap. Ze vertelt op een mooie en respectvolle manier(Loes)

“Heel fijn om dit allemaal te horen! Nu snap ik ook waarom ik nog steeds zo moe ben” (Patricia)

“Wat goed dat je deze erkenning geeft, dat ontbrak bij veel professionals waar wij mee te maken hadden” (Daniël)

Meer lezen? Klik hier!

Gratis nazorgservice

Drie maanden na het verlies van een kindje in de zwangerschap, ontstaat er een gat. De zorg en aandacht rondom het verlies nemen af en vrijwel niemand vraagt er meer naar. Daarnaast geldt dat als iemand na drie maanden psychische klachten heeft, die klachten vaak niet vanzelf overgaan (Farren et al, 2020).

Tijdige hulp kan de kans op een lange nasleep mogelijk beperken. Daarom bied ik deze nazorgservice aan.

Fysieke brochures meegeven?

Flyer EC Coaching Delft

Liever een digitale brochure?

Download hier mijn digitale flyer/brochure over mijn werkzaamheden! Deze kun je doorsturen aan cliënten die mogelijk baat hebben bij meer informatie, persoonlijke tips en/of meer begeleiding.