Professionele lifecoaching

Je bent op een punt in je leven dat je je afvraagt of je nog wel het leven leidt dat je wilt leiden. Je zit vast in je eigen gedachten en het lukt je niet om daar verandering in te brengen. Als professionele lifecoach kan ik je helpen om je eigen antwoorden te vinden en (nu écht) tot verandering te komen.

Misschien weet je precies wat je anders wilt, misschien heb je geen idee… Hoe het ook is, je leest deze tekst, dus het is vast hoog tijd om een stap te gaan zetten!

Met lifecoaching onderzoek je wie je bent en wat je écht belangrijk vindt in het leven. Je krijgt helder waar je energie van krijgt en waar je diep van binnen écht blij van wordt. Niet alleen door het te bedenken, maar vooral ook door het te ervaren.

Je wordt meer bewust van je gevoelens, gedachten en gedragingen. Patronen die je hebt ontwikkeld worden zichtbaar, zodat je ze waar nodig kunt doorbreken. Je gaat zien en voelen welke keuzes recht doen aan wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je krijgt inzichten en handvatten waarmee je tot bloei kunt komen én waarmee je na het coachtraject zelfstandig verder kunt!

Deze coach in Delft helpt je jezelf te onderzoeken
Hoe meer je jezelf onderzoekt, hoe meer kracht je in jezelf vindt

Wat je kunt bereiken met lifecoaching?

  • Meer plezier en ontspanning in je dagelijkse leven
  • Balans tussen al jouw verschillende rollen (werk én privé)
  • Controle ervaren over je eigen leven
  • Voelen wat de zin van jouw leven is
  • Vertrouwen in jezelf en in de keuzes die je maakt
Deze coach in Delft helpt je om meer plezier en voldoening te vinden.

Op de pagina lifecoaching lees je meer over mijn werkwijze en tarieven.

Wil je weten hoe andere mannen en vrouwen mijn begeleiding hebben ervaren? Lees dan de ervaringen van anderen!


Kom je vrijblijvend een bakkie doen?

Plan een vrijblijvend gesprek in en ervaar onder het genot van een gratis kopje koffie of thee meteen of er een klik is met mij en met mijn manier van werken. Ik kijk ernaar uit om je te spreken!

Professionele coach in Delft

– Vera –

Ik weet nu beter wat ik wil met mijn leven, welke dingen écht belangrijk voor mij zijn en waar ik op moet letten. Ik weet nu ook welke concrete stappen ik kan zetten en heb het vertrouwen dat ik zelfstandig verder kan. En dat in maar één maand tijd! Ik ben heel tevreden met dit resultaat en zou Esther als coach zeker aanbevelen!”

– Robin –

“Door de begeleiding van Esther heb ik duidelijker voor ogen gekregen wat ik goed kan en wat ik wil. Daardoor kan ik nu vol overtuiging de stap zetten om mijn baan op te zeggen en een nieuwe te zoeken.”