Reviews loopbaan- en lifecoaching

Lees hier enkele reviews waarin anderen vertellen hoe ze mijn aanpak voor loopbaan- en lifecoaching hebben ervaren.

-Marlies-

“Al na drie afspraken met Esther merkte ik dagelijks het effect van de coaching. Ik was er echt mee bezig, bewust en onbewust. Ik zette al snel stappen; ik ging minder negatief denken en werd positiever over mezelf. Ik zou het echt iedereen aanraden om dit te doen!”

-Vera-

“Voordat het coachtraject van start ging voelde ik dat ik overspannen aan het raken was van het werk dat ik op dat moment deed. Ik heb toen mijn baan opgezegd en ben bij Esther langs gegaan. Ik wist totaal niet wat ik wilde, zowel privé als qua werk.

Door de thuisopdrachten, gesprekken en oefeningen met Esther heb ik daar veel meer inzicht in gekregen. Ik weet nu beter wat ik wil met mijn leven, welke dingen écht belangrijk voor mij zijn en waar ik op moet letten, wat mijn valkuilen zijn. Ik weet nu welke concrete stappen ik kan zetten en heb er vertrouwen in dat ik daarmee zelfstandig verder kan. En dat in maar één maand tijd! Ik ben heel tevreden met dit resultaat en zou Esther als coach zeker aanbevelen!”

-Robin-

“Ik kwam bij Esther met een loopbaanvraag. Door haar begeleiding heb ik  duidelijker voor ogen gekregen wat ik goed kan en wat ik wil. Daardoor kan ik nu vol overtuiging de stap zetten om mijn baan op te zeggen en een nieuwe te zoeken.

-Nicolette-

“Esther heeft een heel prettige manier van coachen, waarbij je niet alleen maar vanuit een stoel moet nadenken. Je doet ook oefeningen waarmee je de situatie in kaart brengt en van verschillende kanten bekijkt. Ik ben zelf niet altijd even goed in het onder woorden brengen van problemen of dingen waar ik tegenaan loop, maar met Esther lukte me dat goed.”