Regenboog zwangerschap

Zwanger van een regenboogbaby?

Als je na een miskraam of stilgeboorte opnieuw zwanger bent, ben je zwanger van een regenboogbaby. Nadat je ooit een kindje verloren bent in de zwangerschap, is zwanger zijn nooit meer hetzelfde als daarvoor. De kans is groot dat je nog niet écht blij kunt zijn of durft te zijn. Je bent bang om óók dit kindje te verliezen. Onzekerheid, angst en spanningen staan in de weg om van je nieuwe zwangerschap te genieten.

Ben jij zwanger van een regenboogbaby en heb je last van angst of spanningen? Voel je je onzeker en heb je moeite om verbinding te maken met het nieuwe kindje in je buik? Dat kan écht anders! Je kunt meer rust, vertrouwen en verbinding voelen, ook al weet je niet hoe het zal lopen. Rust in je zwangerschap is waardevol voor jou én voor het kindje in je buik! Wil jij dit ervaren en meer kunnen genieten van je zwangerschap? Dan is de regenboog-workshop er voor jou!

REGENBOOG-WORKSHOP: ontspannen zwanger van een regenboogbaby

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met verschillende werkvormen, die zorgen voor verhelderende inzichten en concrete handvatten om met je angsten en onzekerheden om te gaan. Je leert hoe je in vertrouwen verbinding kunt maken met het kindje in je buik én er is ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere vrouwen die na verlies opnieuw zwanger zijn.

Wat de REGENBOOG-WORKSHOP je oplevert?

  • Minder last van angst en spanningen
  • Meer vertrouwen in jezelf en je lichaam
  • Verbinding met het kindje in je buik
  • Concrete tips en handvatten om met lastige situaties om te gaan
  • Je staat sterker in je zwangerschap en kunt er meer van genieten

De eerste 1000 dagen zijn cruciaal voor de ontwikkeling, de gezondheid en het welzijn van je kindje gedurende zijn of haar leven. En de zwangerschap telt mee!

Deze workshop is dus niet alleen waardevol voor jou, maar óók voor het kindje in je buik!


Datum en investering

De eerstvolgende Regenboog-workshop:

DATUM: Zaterdag 22 oktober
TIJD: 9:30-12:00
PLAATS: Delft
INVESTERING: €79,-

Aanmelden Regenboog-workshop

Sorry, er is iets verkeerd gegaan...


Liever één-op-één begeleiding?

De oefeningen uit deze workshop kun je ook met mij in een individuele sessie doorlopen! Daarin is er nóg meer ruimte om op jouw persoonlijke situatie en jouw persoonlijke behoeftes in te spelen! Meer weten? Neem contact op!


Gespecialiseerde begeleiding

Als basispsycholoog, professioneel coach en ervaringsdeskundige ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsverlies en begeleid ik vrouwen en koppels die een kindje verloren hebben in de zwangerschap. Ik help ze om met meer positieve energie het leven weer op te pakken en met meer rust en vertrouwen de toekomst en een (eventuele) nieuwe zwangerschap tegemoet te gaan.

Ik ben er voor jou (en je partner) als je professionele en gespecialiseerde hulp zoekt. Je kunt bij mij terecht voor begeleiding na een miskraam, herhaalde miskramen, een stilgeboorte of een zwangerschapsafbreking. Bij welke termijn je zwangerschap ook is geëindigd en of het recent of langer geleden is gebeurd, ik stem mijn begeleiding geheel af op jouw of jullie persoonlijke situatie.

Ook ben ik er voor je als je na verlies opnieuw zwanger bent en last hebt van angst of spanningen.

Merk je dat het verlies van één of meer kindjes in een eerdere zwangerschap ook (meer) aandacht verdient? Lees dan meer over het 90 dagen programma voor begeleiding na verlies in de zwangerschap.


Ervaringen van andere ‘regenboog zwangeren’

Josine

Na drie miskramen was ik opnieuw zwanger. Dat vond ik heel spannend en ik voelde veel onrust. Door de begeleiding van Esther ervaarde ik meer rust en voelde ik me krachtiger. Daardoor was ik meer ontspannen in de weken voordat ik mijn eerste echo kreeg. 

Anne

Toen ik bij Esther kwam, was ik net opnieuw zwanger. Ik negeerde de zwangerschap eigenlijk een beetje, omdat ik bang was om het weer kwijt te raken. Door de oefeningen met Esther voelde ik me veel rustiger en durfde ik weer verbinding te maken met het nieuwe kindje in mijn buik. Die allesoverheersende angst is er niet meer en ik ben blij met mijn nieuwe zwangerschap. Ik voel nu ook heel sterk dat het kindje in mijn buik echt heel welkom is. Dat voelt heel fijn. De oefeningen hebben me precies gebracht wat ik nodig had!

Robin

Na een miskraam was ik opnieuw zwanger. Ik had eigenlijk niet het gevoel dat ik nog last had van mijn miskraam. Kennelijk zat er toch nog best veel verdriet. Ik besefte na de oefeningen met Esther pas dat ik eigenlijk nog niet echt bezig kon zijn met mijn nieuwe zwangerschap. Door daar actiever bij stil te staan, lukt dat nu wel!


Wil je kennismaken?

Een basis van vertrouwen en een persoonlijke klik zijn heel fijn. Een kennismaking met mij is daarom altijd gratis en vrijblijvend.

Plan een afspraak in en ervaar meteen of het goed zit.

Kennismaken kan telefonisch, online of face-to-face bij mij in de praktijk. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen (digitaal) een kop koffie/thee te drinken.

Coach Regenboog-workshop na zwangerschapsverlies